Kivégezték és a vonat alá lökték a modenai magyar örömlányt

nlc | 2018. Január 29.
Újabb információk derültek ki a múlt héten Olaszországban meggyilkolt magyar prostituált ügyében.

A múlt héten mi is beszámoltunk annak a magyar prostituáltnak a haláláról, akit Olaszországban gyilkoltak meg, halálát pedig öngyilkosságnak akarták beállítani. Most újabb részletek derültek ki a brutális gyilkosságról.

A kegyetlenül megölt, 24 éves M. Arietta testvére osztott meg információkat Blikkel a lány halálával kapcsolatban. Ferenc elmondta, hogy a gyilkossággal vádolt 50 éves C. Pasquale különös kegyetlenséggel végzett testvérével, akit előbb ki akart rabolni, majd a modenai vasútállomás közelében a sínek közé lökött. A prostituáltként dolgozó lány a helyszínen életét vesztette.

A gyanúsított három éve szabadult 23 éves börtönbüntetéséből, amelyet egy 1994-es gyilkosság miatt szabtak ki rá.

Múlt csütörtök délután rendőrök érkeztek. Azt mondták, a testvérem egy vonatbalesetben elhunyt

– emlékezett a Blikk által megszólaltatott Ferenc, Arietta testvére.

Először azt hittük, hogy a csütörtök reggeli milánói vasúti katasztrófáról van szó: gyorsan megnéztük az áldozatok fényképeit, de egyik sem a testvérem volt. Nem sokkal később derült ki, hogy Arietta már szombaton meghalt, és nem baleset, hanem gyilkosság áldozata lett. Mi úgy tudjuk, hogy hidegvérrel végzett vele ez az ember: kirabolta, majd megfojtotta őt, a holttestet pedig azért vetette a vonat alá, hogy így tüntesse el a gyilkosság nyomait, és szerencsétlen balesetnek álcázza kegyetlen tettét. Nem tudjuk, hogy hol tart a nyomozás, hogy melyik verzió az igaz, és hogy mi történt valójában szegény testvéremmel. A kinti követségnél hét végére ígértek tájékoztatást, de még nem kaptunk semmilyen információt. Haza szeretnénk hozni Arietta testét, amint lehet, hogy búcsút vehessünk tőle.

Exit mobile version