Aktuális

Vége a hallgatásnak a brutálisan megölt magyar prostituált ügyében

Végre megtörte a csendet az a fiatal férfi, akit egy Németországban dolgozó magyar prostituált meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi tagadja a gyilkosságot.

Tavaly októberben brutális kegyetlenséggel ölték meg a Nelly néven prostituáltként dolgozó M. Noémit. A 81 késszúrással elkövetett gyilkossággal B. Richárdot gyanúsították meg, akit egy magyar bevásárlóközpontban fogtak el a rendőrök idén.

Richárd eddig nem szólalt meg a gyilkossággal kapcsolatban, ám az ügy tárgyalásán végre megeredt a nyelve. “Semmi közöm ehhez a gyilkossághoz, nem én követtem el!” – idézi a Blikk a gyilkossággal vádolt húszéves férfit.

A gyanúsított korábban azt vallotta, hogy aznap nagyon sokat ivott, majd szippantott egy kicsit a kristály nevű kábítószerből, majd átugrott a szomszédba, ahol Noémi és barátnője fogadták a kuncsaftjaikat. Richárd vallomása szerint mind a két nővel lefeküdt, ami lányonként 70 eurójába került, majd tisztálkodás után továbbállt, és egy harmadik örömlányt is felkeresett, akinek egy aranygyűrűvel fizetett.

Richárd azért került a gyanúsítotti lista élére, mert a harmadik lánynak már azzal az aranygyűrűvel fizetett, amelyet korábban Noémi kezén láttak.

Richárd a németországi börtönben magára maradt, családja nem látogatja, egyedül barátnője tart ki mellette, néha fel is keresi. Egy barát is akadt, aki a vádlott fiatal mellett tanúskodna, szerinte kizárt, hogy Richárd követte volna el a gyilkosságot, mert akkor nem ment volna vele vissza négyszer Németországba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top