Aktuális

Itthon fogták el a külföldön meggyilkolt magyar prostituált gyilkosát – videó

Még 2016 októberében ölte meg 81 késszúrással az áldozatát B. Richárd Németországban.

Magyar nyomozók fogták el pénteken Nyíregyházán egy Németországban tavaly október végén halálra szurkált magyar prostituált feltételezett gyilkosát. A rendőrség a police.hu oldalon szombat hajnalban töltötte fel a videót a fiatal férfi elfogásáról. Chemnitz városában még tavaly október 29-én ismeretlen tettes 81 késszúrással megölt egy 23 éves magyar nőt. A német rendőrség megkereste a magyar hatóságot, mert felmerült a gyanú, hogy az elkövető kapcsolatban állhatott a sértettel, és valószínűleg magyar állampolgár.

 A készenléti rendőrség nyomozói megállapították, hogy a nő gyilkosa egy tiszadadai férfi lehet, a németek pedig a magyaroktól kapott adatok alapján január 5-én európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrök másnap este egy nyíregyházi bevásárlóközpont parkolójában elfogták a 20 éves tiszadadai B. Richárdot. A férfit előállították, majd kiadatási őrizetbe vették, a bíróság később dönt a Németországnak történő átadásáról. A Bild című német lap korábban arról írt, hogy a megölt magyar lány prostituáltként dolgozott Németországban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top