Aktuális

Ez történik ma, Axl Rose születésnapján

Budapesten kedden reggel 07:05-kor kel fel a Nap, és 16:49-kor nyugszik. Axl Rose születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. II. 6.

Ezen a napon:

1952-ben II. Erzsébet az Egyesült Királyság új uralkodója. 1962-ben Axl Rose születésnapja.

Axl Rose, az ACDC énekese

Axl Rose, az ACDC énekese

A nap mottója:

Elméletet csak a gyakorlat mestere taníthat.

Max Reger

Névnap:

Február hatodika Dóra, Dorottya, Tódor, Agmánd, Ajándék, Áldor,  Annadóra, Ditte, Dolli, Dórabella, Doren, Dorinka, Dorka, Dorkás, Dorotea, Doroti, Gara, Júnó, Kalliszta, Kasszandra, Korvin, Manda, Mendi, Menodóra, Réka, Szamanta, Szilvánusz, Tétisz, Ticiána, Titán, Titánia, Titanilla, Titusz napja.

Február hatodikán született:

François Truffaut filmes, Radics Béla rockzenész, Axl Rose énekes, Marsi Anikó tévés.

Időjárás:

A ködfoltok feloszlása után a változó felhőzet mellett északon kevesebb, délen több napsütésre számíthatunk, majd délután délnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül a délkeleti, keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -2 és -8 fok között alakul, de a havas, kevésbé felhős tájakon -10 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +6 fok között várható, a fagypont alatti értékek északkeleten valószínűek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top