Aktuális

Ez történik ma, Ashton Kutcher szülinapján

Budapesten szerdán reggel 07:04-kor kel fel a Nap, és 16:51-kor nyugszik. Ashton Kutcher szülinapján ilyesmikre számíthatunk:

 

2017. II. 7.

Ezen a napon:

1971-ben a svájci nőknek megadják a választójogot. 1978-ban Ashton Kutcher szülinapja. 1992-ben a maastrichti szerződés aláírásával megalakul az Európai Unió.

Ashton Kutcher, amerikai színész, modell

Ashton Kutcher amerikai színész, modell

A nap mottója:

Minden egymilliárd dollár, amit iskolák építésére, tanárok képzésére és az elszigeteltségben élők bevonására fordítunk, tízmilliárd dollár költségű háborút tesz szükségtelenné később, amikor éhes, dühös fiatalemberek újabb nemzedéke válik fogékonnyá a modernitásellenes propagandára, pusztán azért, mert a világ nem tett semmit értük.

Garri Kaszparov

Névnap:

Február hetedike Rómeó, Richárd, Romuald, Romvald, Terensz, Terestyén, Trisztán, Zília és Tamás napja.       

Február hetedikén született:

Pu Ji, az utolsó kínai császár, Morus Tamás angol államférfi , Asthon Kutcher színész, Clara Bryant színésznő.

Időjárás:

Többnyire borult lesz az ég, de a Dunától keletre lehetnek átmenetileg gyengébben felhős körzetek. Többfelé számíthatunk csapadékra; az Alpokalján havazásra, másutt döntően eső várható, csupán a reggeli órákban lehet főként Pest, Nógrád, Heves megyékben ónos eső is. Az északkeleti, keleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7 fok között valószínű, az Északi-középhegység völgyeiben lehet a leghidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +10 fok között várható, 5 fok fölé a Dunántúl déli felén és az Alföldön melegszik fel a levegő, leghidegebb pedig az Alpokalján lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top