Aktuális

Kifosztás miatt keresik a rendőrök a 17 éves Barna Martin Jenőt – fotó

Leütöttek, majd kiraboltak egy férfit Budapest belvárosában. A rendőrség a trió két tagját elfogta, de harmadik társukat, egy 17 éves fiút még keresi a rendőrség.

Egy férfi tett bejelentést 2018. március 5-én reggel a rendőrségen, hogy néhány órával előtte a Belvárosban valószínűleg leütötték és kifosztották. Hogy mi történhetett vele, arra nem emlékszik, de eltűnt a pénztárcája a benne lévő több mint 900 ezer forinttal együtt.

A helyszíni adatgyűjtés alapján a nyomozók megállapították, hogy a sértett 2018. március 5-én 4 óra körül a Vigadó térnél megismerkedett egy háromfős társasággal, akik közül a trióból a fiú leütötte a férfit, a két nő pedig elvette az értékeit.

A rendőrök pár napon belül beazonosították az elkövetőket, akik közül a 24 éves miskolci B. Zitát és a 29 éves budapesti O.-né Sz. Szabinát 2018. március 6-án hajnalban az V. kerületében elfogták, előállították, kihallgatták és őrizetbe vették.

Barna Martin Jenő – Forrás: police.hu

A bűncselekménnyel összefüggésben az V. kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki a 17 éves budapesti Barna Martin Jenő ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Barna Martin Jenőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top