Aktuális

Csapdába csalta a csalókat a csalafinta csepeli nyugdíjas

Nem ült fel a csalók meséjének a csepeli nyugdíjas, aki ahelyett, hogy spórolt pénzét ledobta volna az erkélyről egy ismeretlennek, inkább tárcsázta a rendőrséget.

Együttműködést színlelt és közben értesítette a rendőrséget az a csepeli nő, akit unokázós csalók hívtak fel 2018. március 20-án késő este azzal, hogy az unokája balesetet szenvedett, és pénzre van szüksége, hogy a kárt rendezze. Az idős asszony elmondta a telefonálónak, hogy van otthon spórolt pénze, mire a hívó közölte vele, hogy máris ott van érte, csak dobja le azt az erkélyről.

Csalókat buktatott le egy csepeli idős asszony

A csepeli asszonynak gyanús lett a hívás, így értesítette a rendőrséget.

A 20 éves budapesti R. Henrik a lakáshoz társaival együtt érkezett, akik egy autóból figyeléssel biztosították a pénz átvételét. A rendőrök a ház előtt elfogták a 20 éves csalót, valamint az autóban várakozó 29 éves budapesti F. Józsefet és a 19 éves, szintén budapesti L. Miriamot is.

Őket a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói csalás bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.​

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top