Aktuális

Csúszdán menekítették ki az utasokat egy gépből Ferihegyen

Pánik alakult ki, amikor füst került az utastérbe. Az egyik utas kiesett a csúszdából és súlyos fejsérülést szenvedett, állapota válságos.

Felfújható csúszdákon kellett kimenteni az utasokat egy hajnalban induló repülőgépről a Ferihegyen – számolt be a Magyar Nemzet repülőtéri forrásból. A lap szerint az egyik utasokkal teli gépet vontatni készültek, amikor a vontatást végző gépből származó füst a repülőgép bekapcsolt hajtóművein keresztül az utastérbe jutott, ahol pánik tört ki.

Az utasokat a vészkijáraton keresztül, felfújható gumicsúszdákon keresztül menekítették ki, az egyik utas azonban kiesett a csúszdából, és súlyos fejsérülést szenvedett. Azonnal kórházba szállították, a 39 éves nő állapota azonban a legfrissebb hírek szerint válságos.

A Magyar Nemzet szerint a szóban forgó gép a Smart Wings légitársasághoz tartozik, de az utasok eredetileg az El Al izraeli légitársaság partnere, az Izair Tel Avivba tartó járatán utaztak volna. A gép azonban meghibásodott, így kerültek a Smart Wings cseregépére. Az El Al földi kiszolgálója a Malév Ground Handling, így a Smart Wings gépét is ez a társaság mozgatta volna (és nem az ő szerződött partnere, a török Celebi) – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top