Aktuális

Videóra vették a szülők, ahogy tetoválják néhány hónapos gyereküket

A sokkoló felvételt vietnami szülők osztották meg gyermekükről. Az internet népe felháborodott.

Persze nem mindenki szeretné azonnal ráküldeni a gyámhatóságot a vietnami szülőkre, akik a Daily Mail videója szerint tetoválást csináltattak néhány hónapos gyermekük mellkasára. Volt, aki azt írta, hogy még egy felnőtt férfi is elsírja magát, ha a mellkasára tetováltat, épp ezért kizárt dolog, hogy ez a csöppség sírás nélkül tűrné az eljárást. „Hacsak nem nyugtatózták be a felvétel előtt.

Míg a hozzászólók egy része egyetért azzal, hogy a felvétel, amit a vietnami szülők osztottak meg saját gyermekükről, hamis, addig a másik fele azon háborog, hogy csinálhat valaki ilyet a saját gyermekével. Még ha csak viccből is. „Ez nagyon nincs rendben. Kegyetlenség az egész” – írta az egyik hozzászóló.

Merthogy a felvételen az azért jól látszik, hogy a picit lefogják a szülei, ahogy az is, hogy valamilyen rajz készül a mellkasára. A videó egyébként azzal a címmel került fel az internetre, hogy „A pici kap egy rajzocskát”.

Szerinted igazi a felvétel, vagy sem? Írd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top