Aktuális

Pál Feri nem bírja tovább, abbahagyja keddi előadás-sorozatát

Azt állítja, hogy elfáradt, és több éve gondolkozik rajta, hogy visszavonul.

Abbahagyja a kedd esti szűk másfél órás előadásait Pál Ferenc atya, vagy ahogy a közönség ismeri: Pál Feri. Az országos népszerűségnek örvendő római katolikus pap és mentálhigiénés szakember április 3-án jelentette be döntését a szokásos keddi előadás végén, nagy megdöbbenést keltve – írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint Pál Feri 2018 decemberével vet véget hosszú sorozatának, a nyári szünet után szeptembertől tizenkét, teljesen különálló előadást tartana, amelyekben „az elmúlt időszakban kikristályosodott” témáit dolgozná fel.

„Ez egyfajta, nem is tudom, ilyen összefoglalás vagy jutalomjáték vagy valami ilyesmi lesz. És pont van annyi ilyen előadás, hogy az majd befejeződik december végére. És utána nagykorúnak nyilvánítom magunkat” – mondta a közönségnek arra utalva, hogy 18 éve kezdte el előadássorozatát.

És hát ezt nem bírom már jól csinálni. Egyszerűen nem tudom jól csinálni. Az lett a benyomásom, és most már több éve küzdök ezzel, hogy ez már nem olyan jó. És ez teljesen ellentmond az énképemnek. Utálok valamit nem jól csinálni

– indokolta döntését, majd megnyugtatta a közönséget, hogy azért ezzel nincs mindennek vége. Több új tervük is van a közösséggel, például egy YouTube-csatornán megvágva tennék közzé a felhalmozott felvételeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top