Aktuális

Hetvennégyszer szúrt, majd megcsonkította áldozatát a nyíregyházi gyilkos

Gyomorforgató részletek derültek ki a húsvéthétfői gyilkosságról.

Szerelmi háromszögnek vethetett véget az a férfi, aki húsvéthétfőn hidegvérrel kivégezte ismerősét, egyben vetélytársát – írja a Blikk. A lap gyomorforgató részleteket tudott meg a hétfői gyilkosságról: információik szerint Cs. Gábor hetvennégyszer szúrta meg késével ismerősét, és meg is csonkította, levágva annak nemi szervét.

A férfi a gyilkosság után egy városszéli, elhagyatott vasúti sínpáron hagyta a holttestet. Hamarosan véres ruhában jelent meg az egyik kórházban, és azt hajtogatta, hogy megölt valakit, ott azonban valamiért nem foglalkoztak vele, hazaküldték.

A holttestet másnap találta meg egy munkáját végző mozdonyvezető: éppen arra haladt egy szerelvénnyel, amikor megpillantotta a testet az ablakból. Ezután rögtön értesítette a rendőrséget.

Fotó: Police.hu

A tettest a bejelentéstől számított egy órán belül, az otthonában fogták el a rendőrök. A férfi állítólag együttműködő volt a hatóságokkal.

A Blikk úgy tudja, a két férfi egy találkozót beszélt meg egymással a gyilkosság helyszínén, amely alig néhány méterre található az áldozat házától. A két férfi italozni kezdett, hamarosan azonban elszabadultak az indulatok. A lap szerint mindketten ugyanazt a nőt szerették, ez lehetett a gyilkosság indítéka.

Fotó: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top