Aktuális

Maró anyagot dobtak járókelők közé Budapesten, többen megsérültek – frissítve

Savval teli üveget dobott egy ismeretlen a járókelők közé kedd este Budapesten, a mentők több embert kórházba szállítottak.

Valaki egy átlátszó folyadékkal teli üveget dobott a járókelők közé egy emeleti ablakból kedd este Budapesten, a Kazinczy utcában. A katasztrófavédők megállapítása szerint egy erősen maró hatású, savas folyadék volt az üvegben, amitől négy ember megsérült.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint ők a lábukon szenvedtek el sérülést a savas folyadéktól, égési osztályon kezelik őket – értesült a Hirado.hu.

Frissítés:

Az ügyben nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság is – tudta meg az MTI.  A BRFK azt közölte: a rendelkezésre álló adatok szerint kedd este Budapesten, a Kazinczy utcában egy építkezés egyik épületének tetejéről – mostanáig ismeretlen okból és körülmények között – leesett egy maró anyagot tartalmazó flakon. A nyomozás feladata tisztázni, hogy az esettel összefüggésben személyre szóló büntetőjogi felelősség megállapítható-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top