Aktuális

Ittas sofőr kocsijában halt szörnyet az Újpest 17 éves focistája

Molnár Erik Emánuel a balesetező BMW hátsó ülésén ült, esélye sem volt a túlélésre. A fiú édesanyja teljesen összetört.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, hétfő hajnalban autóbalesetben meghalt Molnár Erik Emánuel, az UTE Labdarúgó Akadémiájának 17 éves tehetsége.

A fiú barátaival tartott Gödöllőre, amikor kocsijuk nagy sebességgel egy patak korlátjának csapódott Veresegyházon. A balesetben a BMW hátsó része olyan súlyosan megrongálódott, hogy az ott ülő fiatalnak esélye sem volt a túlélésre. Az autóban utazó két 18 éves fiatal könnyebben sérült meg, az autót vezető 25 éves férfinak nem esett komolyabb baja. A Blikk most azt írja, hogy a rendőrség szerint a sofőr ittas volt. A baleset körülményeit a Gödöllői Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A lapnak nyilatkozott az elhunyt fiú összetört édesanyja is.

„Még mindig felfoghatatlan, hogy már nincs itt velem a kicsikém. Pedig érte küzdöttem, és győztem le a halált. Korábban vastagbélrákom volt, három műtéten és nyolc kemoterápiás kezelésen estem át. A nehéz pillanatokban mindig ő adott erőt, miatta akartam élni” – mondta a lapnak az asszony. Hozzátette, szorgalmas, tisztelettudó gyerek volt a fia, aki előtt szép sportkarrier állt – sok aranyérmet és gólkirályi címet is szerzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top