Aktuális

12 éves nyíregyházi kisfiút keres a rendőrség

A kisfiú péntek délután szülői engedéllyel távozott otthonából, azóta nem találják.

Már a rendőrség is nyomoz a 12 éves, nyíregyházi kisfiú után, aki május 18-án, pénteken szülői engedéllyel indult el otthonról, majd eltűnt. Ádám András Gábor már a megbeszélt találkozójára sem érkezett meg, és azóta senki sem tud semmit a hollétéről.

A rendőrség közleménye szerint a fiú eltűnésekor fekete színű térdnadrágot, piros-kék színű, galléros pólót, magas szárú fekete sportcipőt és kék színű, Nike márkájú hátizsákot viselt. Gábor 175 centi magas, normál testalkatú, enyhén barna bőrű. A szeme zöld színű, különös ismertetőjele, hogy a bal felkarja külső részén egy kb. 5 centi hosszú heg látható.

eltunt kisfiú nyíregyháza

Kép forrása: police.hu

A rendőrség arra kér mindenkit, aki a képen látható fiút felismeri, és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hogy tegyen bejelentést személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top