Aktuális
Szponzorált tartalom

Már PayPallal is fizethetsz a Vaterán

Előbb utóbb mindenki a Vaterán köt ki akár vásárlóként akár eladóként, hiszen Magyarország legnagyobb online piacterén gyakorlatilag minden termék és szolgáltatás megtalálható, amire az embernek szüksége lehet. Sokan persze kicsit bizalmatlanok még az online vásárlásokkal szemben, ám a Vatera számukra is komoly garanciákat nyújt arra, hogy nem csak egyszerű, hanem biztonságos is legyen az üzletkötés a virtuális piactéren. A kényelmi szolgáltatások sorát most például a PayPal fizetési móddal bővítette a Vatera, amellyel nem csupán megbízható, gyors és egyszerű tranzakciókat tesz lehetővé, hanem még gondosabban védi mind az eladók, mind a vásárlók biztonságát.

A hazai online piacterek közül elsőként a Vatera vezette be oldalán a PayPal fizetési módot, ezzel is egyszerűbbé és rövidebbé téve a felhasználók közötti pénzforgalom útját. Az újítás nem csak azért hasznos a vaterásoknak, mert így harmadik fél nélkül, közvetlenül egymás között intézhetik az online fizetést, hanem azért is, mert számos biztonsági előny származik belőle.

Egy vásárlás, amivel nem lehet rosszul járni

Mind közül talán a legfontosabb, hogy a beépített védelmi szűrői segítségével a PayPal minimálisra csökkenti a csalás lehetőségét, így biztosak lehetünk abban, hogy a pénzünk a megfelelő időben és a megfelelő személynél landol. Ráadásul ha a vásárolt termék nem megfelelő, vagy az eladótól nem érkezik meg az áru, akkor a vásárló a PayPalon kifizetett összeg erejéig visszafizetést igényelhet. Ez a visszafizetési garancia biztonságot ad az online piactereken még járatlan, és a vásárlások iránt kicsit bizalmatlanabb felhasználóknak is, hiszen bárhogy is alakul az alku és a vásárlás, a pénzüket nem fogják elveszíteni.

A PayPal az eladóknak is kedvez

De nemcsak a vevők, hanem az eladók biztonságát is növeli a PayPal, hiszen ha az adásvétel során valami nem a terveknek megfelelően zajlott, vevői reklamáció esetén, illetve visszatérítési igénynél a PayPal az eladóknak is segítséget nyújthat az Eladói Védelemnek köszönhetően.

Nemcsak biztonságos, hanem egyszerű is

A PayPal fizetési lehetőséget használók jól tudják, hogy ezzel a rendszerrel nem csak kiemelkedően biztonságosan, hanem gyorsan és egyszerűen is intézhetők a fizetések. A „One Touch” szolgáltatás segítségével – amely természetesen a Vatera felhasználóknak is rendelkezésére áll – például anélkül fizethetünk, hogy a bejelentkezési adatokat minden alkalommal meg kellene adnunk.

Akció! – jutalékmentes eladás PayPal fizetéssel

A PayPal szolgáltatás igénybevétele a fenti előnyökön túl még egy különleges privilégiummal is jár. A kezdeti időszakban ugyanis a vaterázók mentesülnek a listázási díj alól, ráadásul jutalékot sem kell fizetniük, ha a megvásárolt árut a vevő PayPal segítségével fizeti ki. Ez az akció minden olyan felhasználóra érvényes, aki június 20-ig összeköti Vatera és PayPal fiókját.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top