Aktuális

Disznóölő késsel szurkálták össze a kislányt, az orvos észre sem vette

A nagymama azt hazudta neki, a gyerek üvegbe esett, úgy karcolta meg magát. Döbbenetes eset Lajosmizséről.

Disznóölő késsel szurkálta össze egy Lajosmizsei apa másfél éves kislányát, a gyereket megvizsgáló orvos pedig ezt észre sem vette – írja a Bors Online. Kizárólag a szerencsén múlt, hogy a gyerek túlélte a bántalmazást.

A lap szerint a 31 éves apa már a negyedik napja drogozott, hallucinált, amikor az elszomorító esetre sor került. Akkor is tudatmódosító szerek hatása alatt állt, amikor felkapta a kést, és legalább négyszer kislányába vágta, majd magát is összeszurkálta. A férfiért mentők jöttek, a nagymama azonban tagadta, hogy a gyerek is megsérült volna.

Ehelyett elvitte a háziorvoshoz a kislányt, és azt hazudta neki, hogy üvegbe esett, úgy „karcolta meg” a mellkasát. Döbbenetes, de az orvos hitt neki: nem vette észre a szúrásokat, csak felszíninek ítélte meg a sebeket, amelyeket fertőtlenített, majd leragasztott. Estére a kislány már vért hányt, ezért újra kihívták a mentőket. A gyereket kórházba szállították, és megműtötték. Kisebb csodával határos, hogy túlélte az esetet.

Az apa az eljárás során tagadta, hogy drogozott volna, azt mondta, hogy valamit az italába tettek. Édesanyja azonban ellene vallott. A kislányt azóta elvették a családtól, nevelőszülőkhöz került Szegedre. Az apát jogerősen 13 év börtönre ítélték, a nagymama és az orvos most hétfőn áll bíróság elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top