Aktuális

Belerohant egy busz a magasságkorlátozó kapuba Ferihegy felé, sokan megsérültek

A kapu gyakorlatilag leborotválta az emeletes busz tetejét a ferihegyi repülőtérre vezető úton. Nyolcan súlyosan megsérültek.

Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz Budapesten, a ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő este, többen megsérültek – közölte a katasztrófavédelem. A rendőrség hajnali közleménye szerint 8-an súlyosan, 20-an könnyebben sérültek meg. A kapu gyakorlatilag leborotválta a busz tetejét.

Az ukrán rendszámú buszon 48-an utaztak. Négy sérültet a tűzoltóknak kellett kiemelniük tűzoltólétra segítségével. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálata és mentők is érkeztek a helyszínre, hogy ellássák a megsérült utasokat.

Összeroncsolódott emeletes autóbusz a Ferihegyi repülőtérre vezető úton 2018. május 29-re virradó éjjel, miután a külföldi rendszámú jármű a Felsőcsatári úti aluljáró előtti magasságkorlátozó kapunak rohant (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

A baleset a Felsőcsatári úti aluljáró előtti magasságkorlátozó kapunál történt, a főváros XVIII. kerületében. A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

A mentési munkálatok idejére a gyorsforgalmi út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a Gyula utca és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér D portája között.

A balesetben többen megsérültek. A munkálatok idejére a gyorsforgalmi út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

Hajnalra befejeződött a műszaki mentés és a helyszíni szemle, azóta a forgalom ismét zavartalan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top