Aktuális

Verekedésig fajult a csapatépítés Komáromban

Egy komáromi szabadidőparkban az egyik részeg munkatárs több kollégájára rátámadt. A vádlottat korábban már többször elítélték.

Egy komáromi cég csapatépítő tréninget tartott Komáromban, egy szabadidőparkban tavaly augusztusban. Az egyik alkalmazott délután részegen ököllel megütötte a száján az ételt osztó munkatársát. Egy másik kollégájára is rátámadt, akivel a földre estek. A sértett az eszméletét is elvesztette, akit az elkövető fejbe rúgott, és ezzel állkapocszúzódást okozott.

Az időközben a helyszínre érkezett mentőszolgálat tagjai az eszméletét vesztett sértettet látták el, miközben az elkövető egy harmadik munkatársára is rátámadt, aki azonban a vádlottat a földre teperte, és lefogta.

A vádlott kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása a cég munkatársaiban megbotránkozást és riadalmat keltett.

A garázdaság vétsége miatt korábban már többször elítélt vádlottal szemben a vádiratban az ügyészség szabadságvesztés kiszabását és a közügyek gyakorlásától eltiltást indítványozott. A férfi ügyében a Komáromi Járásbíróság fog ítéletet hozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top