Aktuális

A várakozó utasok között landolt a vonathoz vágott kődarab

Kővel dobta meg a szolnoki vonatot egy 17 éves fiatal, majd elmenekült a helyszínről. Az újszászi rendőrök egy órán belül elfogták a javítóintézetből megszökött fiút.

Állampolgári bejelentés után, egy órán belül elfogták a szolnoki rendőrök azt a 17 éves fiút, aki kővel dobta meg a szolnoki vonatot Újszász vasútállomásán. A fiatalkorú ellen eljárást indítanak közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a fiatal 2018. június 6-án reggel az újszászi vasútállomás gyalogos-felüljárójáról egy terméskővel megdobta a Szolnok irányába közlekedő gyorsvonatot. A kő átpattant egy személyvonatra, majd a peronon várakozó utasok közé csapódott. Az eset során senki nem sérült meg, a fiú viszont elmenekült a helyszínről.

Vonatról vonatra pattant a kő, majd a peronon várakozó utasok közé csapódótt – Forrás: police.hu

A rendőrséget egy állampolgár értesítette, az újszászi rendőrök gyors adatgyűjtés után egy órán belül megtalálták a zagyvarékasi vasútállomáson, majd előállították az őrszobára a debreceni fiatalt, akiről kiderült, hogy egy javítóintézetből szökött meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top