Aktuális

„Milliomosként megyek ki” – jövőre szabadulhat Bene László

Újabb interjút készített az RTL Klub Bene Lászlóval, aki négy embert ölt meg társával közösen a kilencvenes években, többeket megsebesítettek rablótámadásaik alatt. Bene szociális munkásnak tanul a börtönben, és arra számít, milliomosként hagyhatja ott a szegedi Csillagot.

Magunk is beszámoltunk májusban arról, hogy mégsem helyezik szabadlábra a skálás gyilkosként elhíresült Bene Lászlót, a kilencvenes évek egyik legveszélyesebb bűnözőjét. A bírósági határozatban szerepel, hogy fennáll a bűnismétlés veszélye.

Az RTL Klub riportot készített a szegedi Csillag börtönben raboskodó bűnözővel, aki optimistán tekint a jövőbe: képzi magát, és már új lakását is kinézte, amelyet a rossz tartási körülményei miatt indított kártérítési perében várhatóan megítélt milliós fájdalomdíjból tervez megvásárolni. Bene László azt sem bánja, hogy idén nem engedték ki, mert még úgyis van egy év hátra a képzésből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top