Aktuális

Három gyereke volt a nagykamarási vadász áldozatának

Újabb részletek derülnek ki az almáskamarási gyilkosságról. Az áldozatot két lánya és egy fia gyászolja.

Két lány és egy fiú gyászolja az apját, azt a férfit, akit barátnőjének volt férje lőtt le Almáskamaráson szombat hajnalban. A Bors újabb részleteket derített ki az áldozat, László és Ilona kapcsolatáról. Középiskolás koruk óta ismerték egymást, több mint huszonöt éve, de tavaly ősszel, a Facebookon vették fel újra a kapcsolatot. Nem sokkal később összejöttek, idén májusban már együtt nyaraltak. László egy kétéves kapcsolatából lépett ki Ilona kedvéért.

Forrás: police.hu

Csakhogy a sportvadászattal is foglalkozó M. József a válás óta nem nyugodott bele felesége elvesztésébe. A hétvégén apósa házában lőtte le Lászlót, majd saját magát. Az elkövető testvére nem érti, mi vezetett idáig. „Este fél tízkor jöttem el tőle, de meg sem fordult a fejemben, hogy ilyet tenne. Most magamat hibáztatom, mert többször gondoltam rá, hogy elveszem tőle a fegyvereit. De ezt nem tehettem” – mondta a Borsnak M. József testvére.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top