Aktuális

Nevelt fiát is megrontotta a tatabányai hitoktató

Nagyon súlyos történettel állt elő a nevelt fia annak a tatabányai hitoktatónak, aki két kisgyereket akart szexre kényszeríteni, emiatt tartóztatták le csütörtökön.

A most 22 éves Róbert azt állítja, nyolcéves volt, amikor anyja új barátja először zaklatta. „A beteges nemi vágyait rajtam élte ki, de a poszttraumás stressz miatt képtelen voltam beszélni róla. Eleinte »csak« a mutogatás volt, aztán a molesztálás, utána pedig sokkal durvább dolgok következtek. Volt, hogy havonta, kétnaponta, aztán na­ponta fajtalankodott. Többször le is kötözött közben, és bezárt a szobába. Álmaim, vá­gyaim, terveim voltak, aztán kirángattak a sötét valóságba” – mondta Róbert a Borsnak

Róbert végül képes volt beszélni anyjával az erőszakoskodásról, utána együtt jelentették fel a hitoktatót. A férfi akkor, 2008-ban hét és fél év börtönbüntetést kapott, jó magaviselete miatt hat év után elengedték. A tárgyaláson azt mondta, csak a fiúnak akart jót.

A hitoktató hat évet ült börtönben

A férfi szabadulása után jelentkezett hittudományi főiskolára, több iskolában is oktatott hittant. Csütörtökön azért helyezték előzetes letartóztatásba, mert az egyik tatabányai iskolában nem engedett ki az osztályteremből egy hét- és egy kilencéves lányt. Egyiküket arra kérte, vetkőzzön le, a másikat a nadrágjához húzta. Menyasszonya ugyanakkor kiáll mellette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top