Aktuális

Újságírónőt fogdosott a kanadai miniszterelnök

Justin Trudeau tagadja a vádakat, mindenesetre bocsánatot kért a nőtől.

Fogdosással gyanúsítja egy újságírónő a kanadai miniszterelnököt. Justin Trudeau tagadja, hogy 18 évvel ezelőtt megfogdosta volna, a politikust meggyanúsító nő azonban újra kiállt a nyilvánosság elé azzal, hogy fenntartja, amit mondott.

Az eset a nő elmondása alapján 2000 augusztusában történt Crestonban, ahol a lavinabalesetek megelőzésére gyűjtöttek pénzt egy eseményen, amin Trudeau még tanárként vett részt. Az esemény után több nappal jelent meg a helyi lapban egy szerző nélküli cikk, amelyik azzal gyanúsította Trudeau-t, hogy megfogdosta a fiatal riporternőt. Trudeau a cikk megjelenését követően bocsánatot kért a riporternőtől.

 

We just wrapped up our caucus meeting in Kelowna – it’s been a busy few days working on our plan to grow the middle class and create better opportunities for Canadians. My thanks to the people of Kelowna for the warm welcome & your hospitality this week, and a special thanks to the firefighters & first responders who have been working hard to help those affected by wildfires. 🇨🇦 Nous venons de terminer notre réunion du caucus à Kelowna – nous avons passé des journées bien remplies à parler de notre plan visant à faire croître la classe moyenne et à créer de meilleures opportunités pour les Canadiens. Je remercie les gens de Kelowna de leur accueil chaleureux et de leur hospitalité cette semaine, et je remercie particulièrement les pompiers et les premiers intervenants qui travaillent fort pour aider les gens touchés par les feux de forêt.

Justin Trudeau (@justinpjtrudeau) által megosztott bejegyzés, Szept 7., 2017, időpont: 3:10 (PDT időzóna szerint)

A kanadai miniszterelnök először július elsején reagált újságírók kérdésére a 18 év után újra előkerült történetre: azt mondta, hogy nem emlékszik semmilyen „kellemetlen helyzetre”.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top