Aktuális

Villamoson verekedett a kopasz erőember, keresik – videó

Megverte egy utastársát egy tereptrikós férfi egy II. kerületi villamosmegállóban, ezért körözést adott ki ellene a rendőrség.

Ököllel rendezte nézeteltérést egy utastársával az a férfi, aki ellen körözést adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága. A felhívás szerint a verekedés 2018. június 8-án 21 óra 30 perc körül történt egy Budapest, II. kerületi villamosmegállóban, ahol az agresszív férfi megrúgta és többször megütötte az utastársát a villamoson történt szóváltást követően.

A rendőrség egy 45 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, kopasz férfit keres, aki a  bűncselekmény elkövetésekor terepmintás trikót, fekete melegítőnadrágot és fekete-fehér sportcipőt viselt.

A körözött férfiról videófelvételt is közlő rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, hollétével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top