Aktuális

Megszúrta a trolivezetőt, mert nem engedte cigizni

Nem engedte a vezető, hogy a trolin dohányozzon, S. Antal erre egyből szúrt. A rendőrök 20 percen belül elfogták a késelőt.

Késsel támadt egy trolibuszvezetőre egy budapesti férfi Zuglóban. A 40 éves S. Antal szombat délután a XIV. kerületben, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő megállóban szóváltásba keveredett egy trolibusz vezetőjével, a sofőr ugyanis felszólította a járművön dohányzó férfit, hogy szálljon le. A támadó a vita hevében a nála lévő késsel a sofőr felé szúrt, aki a jobb karján megsérült – írja a police.hu.

A zuglói járőrök és a Készenléti Rendőrség munkatársai perceken belül a helyszínre érkeztek. A férfi, amikor meglátta a rendőröket, a nála lévő kést egy virágágyásba dobta, de azt a járőrök megtalálták.

Ezt követően S. Antalt elfogták, akit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top