Aktuális

Kutyaviadalt szakított félbe a TEK Mohácson – videó

Illegális kutyaviadalt szakított félbe a TEK Mohácson, ahol éppen két harci kutya küzdött volna meg egymással. Több embert őrizetbe vettek, a kutyák állatvédőkhöz kerültek.

Egy mohácsi vágóhídon tartott tiltott állatviadal résztvevőin ütött rajta a vasárnap reggel a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége. A rendőrségi tájékoztató szerint négy férfit fogtak el, majd a Mohácsi Rendőrkapitányság rendőrei a helyszínről további hat férfit és egy nőt állítottak elő.

Állatorvos látta el a helyszínen talált harci kutyákat is, az ebeknek több sérülésük is volt, biztonságos helyre szállították őket.

A rendőrök végül három férfit gyanúsítottak meg bűncselekmény elkövetésével a viadal résztvevői közül. A két kutya gazdája – egy 44 éves mohácsi és egy 36 éves bácsalmási férfi –, valamint egy 45 éves őcsényi férfi ellen tiltott állatviadal szervezése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top