Aktuális

Három hónapja hazaindult Londonból egy békési férfi, de soha nem érkezett meg

Baji Dániel áprilisban tudatta a szüleivel, hogy indul haza, de eltűnt.

A békési Baji Dániel 2016 óta dolgozik Angliában, azóta egyszer sem járt Magyarországon. Szüleivel az interneten tartotta a kapcsolatot, idén áprilisban viszont jelezte anyjának, hogy hazalátogat. Május 3-án indult volna busszal előbb Párizsba, majd onnan Magyarországra.

A férfi nem érkezett haza, az anyja május 18-án szerzett tudomást arról, hogy eltűnt. Londoni ismerősei elmondása szerint hazautazása előtt ellopták a férfi laptopját és telefonját, emiatt nem tudott szólni a szüleinek terveiről. A szülők annyit már tudnak, hogy sem Angliában, sem Franciaországban nem került kórházba a fiuk.

Fotó: Thinkstock

A rendőrség elrendelte Baji Dániel körözését, és a jogszabályok adta lehetőségek között mindent megtesznek azért, hogy a fiatalemberről információhoz jussanak. Az eltűnésről szóló felhívás a rendőrség honlapján, a közérdekből nyilvános körözések között megtalálható – írja a Beol.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top