Aktuális

Bedrogozva vert szét egy templomot Szabolcs

Rövid időn belül elfogták a 35 éves férfit, elismerte a bűncselekményt. Megdöbbentő képeket tett közzé a rendőrség.

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy vasárnap délután egy ismeretlen férfi az egyik soproni templomot megrongálta. A kiérkező rendőröknek a bejelentő elmondta, hogy az ismeretlen elkövető a templom oltárát, világítóberendezését, padjait és a falburkolatát törte össze – írja a police.hu.

A rendőrök rövid időn belül elfogták N. Szabolcs 35 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Igazoltatása során a férfi zavartan viselkedett, ezért a rendőrök átvizsgálták a ruházatát, amelyből összesen bruttó 24,6 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A helyi férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozók N. Szabolcsot a Soproni Rendőrkapitányságon rongálás bűntette és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top