Aktuális

Önkívületi állapotban lézengő fiatalok lepték el az 1-es villamos vonalát – fotók, videó

A villamosvezetők szerint már nem csak a Hős utca környékén lehet velük találkozni.

Önkívületi állapotban lézengő drogos fiatalokra panaszkodnak az 1-es vonalon dolgozó villamosvezetők. Elmondásuk szerint a Népliget és a Hős utca közötti szakaszon mindennapos látványt jelentenek az olykor eszméletlen, máskor bódultan rángatózó fiatalok – írja a Blikk.

Korábban csak a Hős utca környékén voltak, de az utóbbi hónapokban terjeszkedni kezdtek, már ott vannak a Kőbányai úti megállóban és a Népligetnél is. Csak olyankor nem látom őket, ha például focimeccs vagy ünnep miatt rendőröket vezényelnek a környékre, akkor talán begyűjtik őket. Elegem van, hogy ezt kell néznem és azon paráznom, hogy mikor ugrik valamelyik a villamosom elé 

– nyilatkozta az egyik járművezető, aki fényképeket is küldött a lapnak.

Szeles Géza igazságügyi orvos szakértő szerint alkohol és gyógyszer keveréke vagy olcsó dizájner drog, biofű idézhet elő ilyen állapotot az emberekben. Ezekkel a szerekkel nem először van probléma ezen a környéken: tavaly augusztusban például tömegesen kerültek kórházba fiatalok egy újfajta dizájner drog miatt.

A lap megkeresésére a BRFK közölte, hogy állandó a rendőri jelenlét ezen a területen: csak az elmúlt két hétben 43 alkalommal intézkedtek kábítószerhez köthető bűncselekmény miatt, és 9 alkalommal fogtak el körözött személyt.

A villamosvezetők által készített fényképekért, videókért kattints erre a linkre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top