Aktuális

Úszóbotrány: megszólalt a Szepesi Nikolettről mocskolódó elnök

Wladár Sándor közleményben reagált.

Közleményt adott ki Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke azután, hogy a Tényekben újra elővettek egy májusban már nyilvánosságra került hangfelvételt. A felvételen Wladár a volt úszóról, Szepesi Nikolettről beszél. A műsorban bejátszott részben azt mondja róla:

Szepesi, hagyjad már… egy gec*nyelő ku**a volt, mindenki, mindenki megb***ta. Sajnos én nem ba***tam meg. Megba***am volna szívesen.

Középen dr. Wladár Sándor. MTI Fotó: Mohai Balázs

A 24.hu-n teljes terjedelmében idézett közleményben Wladár így ír: 

Fontosnak tartom tisztázni, hogy Szepesi Nikolettel kiváló sportbaráti kapcsolatban vagyunk, voltunk, közöttünk soha semmilyen személyes konfliktus nem volt. Miután tudomásomra jutott, hogy egy magánbeszélgetésemről vélhetően hangfelvétel készült, haladéktalanul megkerestem Nikit, és elnézést kértem tőle az általam használt kifejezésekért. Niki biztosított róla, hogy nem neheztel rám, és kifejezte, hogy ezután is sportbaráti tisztelettel gondol rám. Részemről ezzel az ügyet lezártnak tekintem.

Az ügynek ugyanakkor jogi következményei lesznek, hiszen mind a hangfelvétel készítése, mind annak felhasználása törvénytelen, az elkövetett bűncselekmény jogkövetkezményeivel pedig kinek-kinek számolnia kell. A szükséges jogi lépéseket megteszem.

A legújabb úszóbotrányra Hosszú Katinka is reagált. Facebook-oldalán azt írta, „egyszerűen elfogadhatatlan és sokkoló”, amit a Wladár Sándor megszólalásával kapcsolatos hírekben olvasott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top