Aktuális

Bíróság elé áll Hajdúböszörmény legsunyibb tolvaja

Hamarosan a bíróság elé áll az a tolvaj, aki saját házában lopott meg egy amputált nőt.

A Hajdúböszörményi Járásbíróságon fog eldőlni annak férfinak a sorsa, aki aljas, sunyi módon meglopott egy beteg asszonyt Hajdúböszörményben. Az ügyészség tájékoztatása szerint az alkalmi tolvaj azért jelent meg 2018 júniusában az asszony házánál, mert meg akarta látogatni egyik ismerősét, aki szintén a házban lakott.

Viszont amikor bement az épületbe, csak az állandó jelleggel ágyhoz kötött, amputált végtagú asszonyt találta otthon, aki épp a pénzét számolta. A férfi ekkor odalépett a nőhöz, kikapta a kezéből a 100 ezer forintnyi készpénzt, majd elfutott.

Százezer forinttal futott el a tovaj

A férfit elfogták és előzetes letartóztatásba helyezték, viszont a százezer forintot elköltötte, így a sértett kára nem térült meg.

Épp ezért az ügyben eljáró Hajdúböszörményi Járási Ügyészség amellett, hogy kifosztás bűntette miatt vádat emelt a férfi ellen, kezdeményezte, hogy a járásbíróság a vádlottal szemben 100 000 forint erejéig vagyonelkobzást rendeljen el. A férfi börtönbüntetésre számíthat, és eltilthatják a közügyektől is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top