Aktuális

A Florence hurrikánról tudósító riporteren röhög az internet

A trópusi viharrá szelidült hurrikán továbbra is veszélyes, eddig öten haltak meg, az élőben bejelentkező riporter azonban enyhén szólva túljátszotta a szél erejét.

Az Egyesült államok partjait elérő Florence hurrikán nem tréfadolog, eddig 5 halálos áldozatot követelt, és 1,7 millió embernek kellett elhagynia az otthonát.

Észak- és Dél-Karolina térségében 75-80 centiméter eső esett, van, ahol a házak első emeletéig ér a víz. A vihar óránként 100-110 kilométeres szél süvít, fákat csavar ki tövestől, áradnak a folyók.

Teherautó megy a viharban az észak-karolinai Swansboróban 2018. szeptember 13-án, a Florence hurrikán érkezésekor. Az amerikai elnök szükségállapotot hirdetett ki Észak- és Dél-Karolina államokra a trópusi vihar miatt (MTI/AP/Tom Copeland)

A természeti katasztrófa azonban egy komikus jelenetet is okozott. A Weather Channel élőben bejelentkező riportere kicsit túljátszotta, mekkora is szél ereje.

A felvételen látható, hogy a vihar tombolását drámai szavakkal igyekszik lefesteni, és alig áll a lábán a riporter. Pechjére a háttérben feltűnnek mások is, akik a legnagyobb nyugalomban sétálnak az utcán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top