Aktuális

Másnap ment volna a jegygyűrűért, de rádőlt egy fa, és meghalt

Az Egyesült Királyságon végigsöprő vihar tragédiát okozott.

Matt Campbell 24 éves mérnök az észak-írországi Sleve Gullion Parkban dolgozott, mikor a környékre lecsapott a brit sajtóban Ali néven emlegetett vihar. A nagy erejű szél kidöntött egy fát, az Campbellre zuhant, a férfi halálát okozva. Campbell a vihar második halálos áldozata, rajta kívül egy ötvenéves nő halt meg, amikor a lakókocsiját lefújta a szél a szikláról.

Forrás: Newraypics.com

Campbell menyasszonya, Robyn Newberry elmondta, hogy jövő augusztusra tűzték ki az esküvőjük napját, és eredetileg a férfi tragikus balesetének másnapján mentek volna jegygyűrűt választani. Newberry azt mondta, mikor a munkahelyén megjelent egy rendőr a hírrel, hogy a vőlegényét halálos baleset érte, először azt hitte, viccelnek vele.

Az időjárás-előrejelzések szerint az Egyesült Királyságon végigsöprő Ali vihar már elvonult. A két halálos áldozaton kívül többen megsérültek, és ezrek maradtak áram nélkül a vihar pusztítása miatt. (The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top