nlc.hu
Aktuális
Lezuhant egy magyar artistanő az osztrák horrorcirkusz előadásán

Lezuhant egy magyar artistanő az osztrák horrorcirkusz előadásán

A 27 éves artistanő a Horrorshow nevű előadás közben zuhant a mélybe 7 méter magasról. Egyelőre nem tudni, maradandók-e a sérülései.

A mélybe zuhant, és életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 27 éves magyar artistanő a Zirkus des Grauens osztrák cirkusz szombati felsőpulyai (Oberpullendorf) előadásán.

A baleset hírét megerősítve Markus Reinhard cirkuszigazgató elmondta kedden az APA osztrák hírügynökségnek, hogy a légtornász 7 métert zuhant a trapézról, és valóban életveszélyes sérüléseket szenvedett, de már nincs életveszélyben.

Az előadás egy része. Képünk illusztráció (Fotó: Facebook/Zirkus des Grauens)

A kismartoni kórházba szállították, ahol jelenleg mesterséges kómában tartják. Egyelőre nem tudni, hogy sérülései maradandók-e vagy sem.

A magyar nő a budapesti artistaiskolában tanult, és tavaly óta van a társulatnál. Tapasztalt, és még soha nem bizonytalankodott. Zárómutatványa végén zuhant a mélybe – mondta az igazgató, aki szerint nem tudni, hogyan történhetett a baleset. A Kronen Zeitung információi szerint a nőt Krisztinának hívják.

A baleset után a szombati felsőőri előadást megszakították, a Horrorshow hétvégi bécsújhelyi előadásait azonban megtartják.

A horrorcirkusz áprilisi esseni (Németország) vendégszereplésekor is hasonló incidens történt, akkor hat métert zuhant a mélybe egy artistanő, aki azonban könnyebb zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top