Aktuális

Korhadt faág törte el a gerincét, azóta alig tud mozogni

Még a lefekvés is fájdalmas annak a fiatalembernek, akire idén nyáron zuhant rá egy korhadt faág Budapesten.

„Magatehetetlen és dühös vagyok” – mondta az RTL Klub híradójának Kiss Erik, akire még augusztusban, a Lehel út egyik forgalmas kereszteződésében zuhant rá egy korhadt faág. A fiatalembernek, aki aznap motorral közlekedett, eltört a gerince, az orvosok csavarokkal tudták rögzíteni. Eriknek azóta minden mozdulat, még a lefekvés is fájdalmas: mint mondta, fél óránál tovább sem ülni, sem állni nem tud.

A fiatalembernek mindez nemcsak azért hatalmas érvágás, mert így még hónapokig munkaképtelen lesz, hanem azért is, mert mint mondja, párjával 10 évre előre meg voltak a terveik. „Szerettünk volna elköltözni, utazni” – mondta a fiú, aki egészségi állapota miatt most a házimunkába sem tud besegíteni a párjának.

A balesetet okozó, 70 éves fát nem sokkal később kivágták, Erik ügyvédje szerint az okozhatta a bajt, hogy nem megfelelően gondozták. Csakhogy azt egyelőre nem tudni, hogy ez kinek a feladata lett volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top