Aktuális
Szponzorált tartalom

Készülék- és havidíjkedvezmény a megújult Magenta 1-ben (x)

Az új Magenta 1 a huszonegyedik század felhasználói igényeire reflektálva egyesít otthoni és mobilszolgáltatásokat. Amellett, hogy mindenkinek lehetővé teszi az átállást a megújult kedvezménycsomagra, a Telekom rengeteg bónusszal jutalmazza előfizetőit.

Szeptembertől a csomagba bevont szolgáltatások havidíját akár 30 százalékkal csökkentheted összesen, ha a megújult Magenta 1-ben legalább két megfelelő otthoni és egy mobilszolgáltatást egyesítesz. A kedvezmények nem állnak meg itt: ha ezt a lehetőséget még nem használtad ki, a Magenta 1 kedvezménycsomagod mellé 30 000 Ft-tal olcsóbban választhatsz TV-t, tabletet vagy okostelefont, amennyiben 2 éves új otthoni vagy mobil szolgáltatással válsz Magenta 1-es ügyféllé. Emellett a Telekom megduplázza a mobilnetes adatforgalmad belföldön, továbbá rugalmasan állíthatod össze a számodra legmegfelelőbb kedvezménycsomagot.

Akár régi, akár új Telekom-előfizető vagy, a kedvezmények téged is várnak.

Ha már tévé- és otthoni internet-előfizetőként új otthoni internetcsomagra váltasz, és egy új mobil előfizetéssel egyesítheted ezeket Magenta 1 -ben, érvényesítheted a 30 százalékos kedvezményt a bevont szolgáltatások havidíjából. Magenta 1 ügyfélként ráadásul a Telekom megduplázza a mobil-előfizetéshez járó belföldi mobilnet adatforgalmadat is.

Ha csak mobil-előfizetéssel rendelkezel a Telekomnál, akkor új otthoni internet, tévészolgáltatás, illetve akár a vezetékes telefon bevonásával Magenta 1-essé válhatsz, és bezsebelheted a kedvezményeket.

Találd meg számodra és a családodnak a legmegfelelőbb ajánlatot, és élvezd a megújult Magenta1 előnyeit! További információkért keresd fel a telekom.hu/magenta1 oldalt!


Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top