Aktuális

Ezek lesznek az idei Black Friday legnépszerűbb termékei

Itthon nincsenek akkora kedvezmények, mint a tengerentúlon, de még így is sok pénzt lehet spórolni.

Várhatóan a tévék és a mobiltelefonok lesznek a legkeresettebbek idén a Black Friday alkalmából meghirdetett akciókon – írja keddi számában a Világgazdaság.

A lapnak Várkonyi Balázs, az Extreme Digital társalapítója és ügyvezetője kiemelte, hogy az Egyesült Államokban és a Távol-Keleten ilyenkor 80-90 százalékos kedvezmények a megszokottak.

Magyarországon legfeljebb a kiegészítő termékek, például a ruházati vagy lakástextil-árucikkek terén képzelhetők el ilyen akciók. A legnépszerűbb műszaki cikkeknél viszont a 30-40 százalékos leárazás is megbecsülendő.

Sorban állnak a vásárlók a Black Friday napján az egyik elektronikai áruházban, Nyíregyházán 2016. november 25-én (MTI Fotó: Balázs Attila)

Egyes áruházak nem csupán egy napra – ezúttal november 23-ra –, hanem egy egész hétvégére vagy akár egész novemberre akciókat hirdetnek – olvasható a Magyar Hírlapban, amely a Blokk.com becslését ismertetve azt írja, a webforgalom novemberben megközelítheti a 60 milliárd forintot.

A vásárlók pedig együttesen mintegy 15-20 milliárd forintot spórolhatnak meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top