Aktuális

Közeledik a tárgyalás vége, 22 évet is kaphat a bicskei gyermekotthon igazgatója

A vádirat szerint tíz fiatal fiút kényszerített szexre a gyermekotthon egykori igazgatója. November végén születhet ítélet.

19 tárgyalási napon vannak túl a bicskei gyermekotthon volt igazgatójának büntetőperében. A vádirat szerint a volt igazgató tíz fiatal fiút korábban rendszeresen szexuális cselekményekre kényszerített. Volt, akit éveken keresztül molesztált, kihasználva elesettségüket. Ezzel nemcsak megszegte a feladatából adódó kötelezettségeket, de életen át tartó erkölcsi és érzelmi sérelmet okozott nekik.

Az RTL Klub Híradója ott volt a szerdai tárgyalási napon, ahol a perbeszédek is elhangzottak. A zárt tárgyalásra viszont nem mehettek be. A Székesfehérvári Törvényszék szóvivője szerint a körültekintően lefolytatott tárgyalás után november 21-én születhet elsőfokú ítélet. Ha bűnösnek találják, a volt igazgató 5-től 22 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top