Aktuális

Meglopta a pasija, nemes bosszút állt rajta

A férfi 1200 fontot vett le a brit nő bankkártyájáról, a barátnőjével közös párizsi útját is ebből a pénzből fizette. Rajtavesztett.

Nemes bosszút állt csaló barátján egy brit nő – írja a The Sun. Angel Exford a Twitteren is megosztotta a történetét, posztját több mint 12 ezren lájkolták.

Átverték, de Angel nemes bosszút állt (Fotó: Facebook)

Angel kálváriája októberben kezdődött, amikor aktuális pasija, Michael Fehsenfeld, akivel „kevesebb, mint két hónapja járt”, elvitte egy romantikus vacsorára. Amikor a fizetésre került a sor, a férfi azt mondta, otthon felejtette a tárcáját, ezért a fiatal nő odaadta neki a bankkártyáját, hogy ki tudja egyenlíteni a cechet. „Valószínűleg ekkor szerezte meg a banki adataimat” – mondta Angel a The Sunnak.

A férfi azt ígérte, megadja neki a vacsora árát, de ehelyett inkább felszívódott. Angel nem erőltette a dolgot, mert „túl büszke volt ahhoz, hogy nyolcvan font miatt vitatkozzon”.

Egy hónappal később aztán arra lett figyelmes, hogy valaki többször is használta a bankkártyaadatait; 1200 fontot vettek le a számlájáról, többek között virágot, ajándékokat és két Párizsba szóló repülőjegyet is vettek a kontójára. „Természetesen azonnal felhívtam a bankot, és letiltattam a kártyámat” – mondta.

Néhány nappal később egy barátnőjével részletesen átnézték, mire költött a bankszámláját megcsapoló ismeretlen: akkor vették észre, hogy két repülőjegyet is vásárolt az Easyjetnél. A lányok megnézték a foglalási adatokat, és elhűlve tapasztalták, hogy Angel volt pasijának a neve szerepel a beszállókártyán.

Mint kiderült, a csaló férfi Angel pénzéből akarta elvinni a barátnőjét egy párizsi hétvégére. Mivel a beszállókártyákon a repülőgép indulásának időpontja is ott volt, azonnal értesítették a rendőrséget, akik a repülőtéren le is tartóztatták a férfit.

Fehsenheldet bíróság elé állították. A férfi beismerte, hogy ellopta volt barátnője banki adatait, ezért a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre és közmunkára ítélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top