Aktuális

Bizarr baleset: felszálló repülő ütött el egy embert Oroszországban

A férfi meghalt, a helyi hatóságok szerint a Boeing olyan erővel csapta el, hogy a törzs is megsérült.

Felszállás közben, a kifutópályán ütött el egy embert egy repülőgép kedd este a moszkvai Seremetyjevo nemzetközi repülőtéren – írja az MTI. A férfi meghalt, a helyi hatóságok szerint az utasszállító olyan erővel csapta el, hogy a gép törzse is megsérült.

Képünk illusztráció (Fotó: Europress)

Az áldozat egy 25 éves örmény állampolgár, holttestét az Athénba tartó Boeing 737-es felszállása után találták meg a kifutópályán. A gép személyzete a felszállás után jelentette a légi irányításnak, hogy a kifutópályán gyorsításkor valószínűleg elütöttek egy állatot, de úgy döntöttek, nem fordulnak vissza, mert a műszerek nem mutattak meghibásodást.

Athénban a gép átvizsgálásakor aztán megállapították, hogy a törzsön több rés is keletkezett, és emberi szövetmaradványokat is találtak. A vizsgálat szerint az elütött örmény férfit kitoloncolták Spanyolországból, és Jerevánba akarták vinni a hatóságok. A férfi megszökött a reptéri buszról, valószínűleg a felszállópályán keresztül próbált elmenekülni a reptérről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top