Aktuális

Szemeteszsákból traffipaxoltak a rendőrök – fotó

A rendőrség szeptemberben jelentette be, hogy szigorítanak a sebességellenőrzéseken.

A rendőrség szeptember elején jelentette be, hogy szigorítanak a sebességellenőrzéseken, többek között azzal, hogy a jövőben már nem fogják közzétenni a mérések helyszínét, sőt rejtőzködve, illetve „furcsa járművekből”, például teherautókból, lassú járművekből, civil autók bevetésével is mérhetnek.

A rendőrség azzal indokolta ezt a döntést, hogy az elmúlt időszakban folyamatosan nőtt a balesetek és a különböző jogsértések száma. „Az előre bejelentett, jól látható módon végzett ellenőrzések nem jelentenek általános visszatartó erőt” – írták egy közleményben.

A közlekedők egy része csak addig tartja be a szabályokat, amíg úgy érzi, hogy a hatóság látóterében van, és esetleges mulasztásának elmarasztalás lehet a következménye

– tették hozzá.

A Vezess.hu friss cikke most megmutatta, hová vezetett ez a döntés: olyan, a Facebookon terjedő fotókat mutattak meg, amelyeken jól látható, hogy a rendőrök útszéli árokba, illetve szemeteszsákba rejtették a traffipaxot.

Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top