Aktuális

Fel akarta robbantani a családját egy erdélyi katona

Öngyilkos akart lenni, és a családját is magával akarta vinni.

Leugrott egy tömbház negyedik emeletéről egy hivatásos katona Erdélyben. Tíz percre rá gázrobbanás volt a lakásában, a gyanú szerint élettársát és lányát akarta magával vinni a halálba – írja a Maszol román források alapján.

A hírek szerint a bukaresti származású katona egy tömbházi lakást bérelt Besztercén, 17 éves lányával és 43 éves élettársával élt itt, mígnem ismeretlen okból kitervelte, hogy véget vet az életének, és a családját is megöli.

A katona ezért szerda délután megeresztette a gázcsapot a lakásban, és készített egy szerkezetet, ami a bejárati ajtó kinyitásakor felrobbantja a felgyűlt gázt. Az ablakon keresztül nézte, ahogyan hazatérő élettársa és lánya közeledett a házhoz, integetett nekik, majd leugrott.

A nő azonnal tárcsázta a segélyhívót. Tíz perccel később hatalmas robbanás rázta meg a tömbházat. Senki sem nyitott be a lakásba, a gáz magától robbant be. A férfi lánya a lépcsőházban volt, és nem sérült meg, az édesanya a ház előtti parkolóban volt, ő és egy tűzoltó a lehulló üvegszilánkok és vakolatdarabok miatt könnyebben sérültek.

Az öngyilkossági kísérlet is sikertelen volt, a katona többszörös csonttöréssel, kómában került kórházba.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Thinkstock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top