Aktuális

Feljelentést tettek az erőszakkal vádolt vízilabdázók

Ügyvédeik azt szeretnék megtudni, ki szivárogtatta ki a feljelentést. Kártérítési pert is indítanak.

Óriási botrány alakult ki szeptemberben, miután egy 13 éves kislány azt állította: két évvel korábban két sztársportoló megerőszakolta. A rendőrség azóta nyomoz és hallgat az ügyben, a sportolók türelme viszont elfogyott.

Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt vízilabdázók ügyvédei feljelentést tettek ismeretlen tettesek ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a két sportolót szeptemberben ért pedofilvádak miatt. Emellett januárban kártérítési pert indítanak az őket ért sérelmek miatt – írja a Zoom.hu.

Gatter László és Hegedűs László azt kérik a bíróságtól, rendeljen el nyomozást annak kiderítésére, hogy ki szivárogtatta ki a sportolók elleni feljelentést. Abban egy 13 éves kislány azt állította, hogy 11 éves korában a két egykori vízilabdázó megerőszakolta őt. Az esetről eleinte név nélkül számolt be a sajtó, majd a TV2 Tények című műsora nevezte meg a sportolókat.

A legutóbbi hírek szerint a hírbe hozott sportolókat novemberig nem kereste meg a nyomozóhatóság. A kislányt szakértők vizsgálták, ám ennek eredményéről egyelőre nincs információ. A vízilabdázók tagadták a vádakat, azt mondták, egy ujjal sem nyúltak a kislányhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top