Karácsony előtt tűnt el egy terhes nő, vőlegénye emberrablástól tart

Kránicz Bence | 2019. Január 03.
Albérletnézőbe indult, anyjával és testvérével együtt eltűnt egy budapesti nő.

Testvérével és édesanyjával együtt tűnt el egy nyolchetes terhes, budapesti nő, A. Marianna – írja a Bors. Vőlegénye december 21-én látta utoljára, amikor a nő testvérével és anyjával együtt Szőnyre indult, hogy megnézzen egy albérleti lakást. A településre már nem érkeztek meg.

Az biztos, hogy nem önszántából ment oda, ahol most van. Semmi nem utalt arra, hogy el akarna hagyni, boldogok voltunk, szeretjük egymást, és nagyon várjuk a születendő gyermekünket. Az eltűnése előtti nap még elmentünk a menyasszonyi ruhájáért, mivel házasodni készültünk” – nyilatkozta a vőlegény, K. Gyula. A férfi azóta egy percre elérte telefonon A.-t, de csak annyit tudott meg, hogy a nő valahol Győr környékén lehet. Azért is aggódik, mert A. testvére és anyja is enyhén értelmi sérült, a pár tartja el őket.

A kép illusztráció (forrás: pixabay)

Biztos vagyok benne, hogy albérlet ígéretével csalták el valahova. Ugyanis ha végre találunk egy megfelelő albérletet, akkor ő visszakaphatta volna a három gyermekét, akiket ideiglenesen elvettek tőle” – mondta a férfi.

Exit mobile version