Aktuális

Videó: nemcsak az autót vitte a tolvaj, hanem a benzinkutat is

Jogosítvány nélkül ment autót lopni egy kiskunhalasi férfi, majd fizetés nélkül távozott egy benzinkútról – a töltőfejjel együtt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított lopás bűntett, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 26 éves M. Zsolt ellen – írja a police.hu.

A helyi férfi a rendőrség információi szerint 2019. január 7-én 12 óra 5 perc körül Kiskunhalason, a Mártírok útjáról ellopott egy ott parkoló Kia Carneval típusú személyautót. Ezt követően egy másik utcában parkoló Suzuki rendszámait leszerelte, és azokat felrakta a lopott kocsira.

Fél óra múlva az egyik helyi benzinkúton 37 litert tankolt, de fizetés nélkül, nagy sebességgel úgy hajtott el, hogy a kútfejhez tartozó tankolópisztolyt, illetve töltőcsövet szándékosan leszakította a kútfejről. Egy másik autós látta a történteket és követte a gépkocsit.

M. Zsolt vélhetően a nagy sebesség miatt végül lesodródott az úttestről és elakadt. A szemtanú visszatartotta a rendőrök kiérkezésig a sofőrt, akiről az is kiderült, hogy nincs vezetői engedélye. A kiskunhalasi nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a 26 éves férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top