Aktuális

Szántón ragadt, mert odavitte a GPS

Váltó-, és futómű-alkatrészekkel megpakolva tévedt a földútra a kamionos, pedig az M3-asra akart felhajtani.

Két napig vesztegelt egy elakadt kamion Egerben a szőlőhegyen. A török sofőr azt mondta a Tényeknek, a GPS vezette oda, pedig az M3-as autópályára szeretett volna felhajtani. Amikor észrevette, hogy valószínűleg nem arra kellene mennie, a kamion már megsüllyed és elakadt. Se előre, se hátra nem tudott mozdulni.

Az volt a szerencséje, hogy helyi fiatalok meglátták, hívtak hozzá autómentőt. „Odamegyünk, a csávó ott elkezdett törökül beszélni, akkor Google-fordítót használtunk. Szóltunk ismerősöknek, autómentős Ferikének is, és akkor így próbáltunk neki segíteni” – mesélte Búza András.

Amíg a kamionos vesztegelt, Egerből érkezett neki segítség: autómentős Ferike szólt az egyik pizzériásnak a bajbajutott sofőrről, az étterem tulajdonosa pedig ebédet és vacsorát ajánlott fel a kamionosnak, sőt ki is hozták neki  a járművéhez.

A kamion elakadását követően 2 nappal egy másik kamion szállított az egri határba egy lánctalpas munkagépet, ezzel húzták ki az elakadt kamiont, majd vontatták az útra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top