Aktuális

Megint hétvégén esik be a hideg

Napsütés, eső és havazás is lehet a hétvégén. Jelentősen lehűl az idő.

A hétvégén hidegfront érkezik, több helyen a maximumok is fagypont körül alakulnak majd. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) országos előrejelzése szerint változékony időjárásra számíthatunk: napsütés, eső és havazás is lehet – írja az MTI.

Fotó: Unsplash

Pénteken délelőtt többfelé várható eső, havas eső, főként a hegyekben hó, majd a csapadék egyre keletebbre szorul, és estére a legtöbb helyen megszűnik. A szél megélénkül, a Dunántúlon és Közép-Magyarországon megerősödik. A leghidegebb órákban 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. A nappali maximumok általában plusz 2 és 6 fok között alakulnak.

Szombaton napos idő valószínű, délen lehet elszórtan havazás, hószállingózás. A minimum-hőmérséklet mínusz 8 és mínusz 3, a maximum-hőmérséklet 0 és plusz 4 fok között valószínű.

Vasárnap elsősorban délen és keleten lehet szórványosan havazás, hószállingózás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 6 és 0, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 3 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top