nlc.hu
Aktuális

Csaló zalai álJézus

Jézus reinkarnációjának adta ki magát, pénzért és szexért gyógyított a zalai férfi

Volt hívei szerint a férfi agykontrollal és lelki zsarolással csalja ágyba a követőit. A felesége buktatta le.

Pénzért és szexért „gyógyított” egy férfi a Zala megyei Teskándon – írja a Blikk. A férfi azt állítja, ő Jézus Krisztus reinkarnációja, aki hívei gyógyulását szolgálja. Volt követői szerint viszont csak egy csaló, aki agykontrollal és lelki zsarolással csalja ágyba a híveit.

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Egyik volt követője a Ripostnak nyilatkozott arról, mi történt közte és a férfi között a szeánszokon. „Egy alkalommal félrehívott, majd a házába invitált. Azt hittem, félrement az életem, így segíteni akar, ám a harmadik találkozás alkalmával mondta: csókoljam meg! Tudtam, hogy meg fog történni a csók, sőt, kérésére a szex is. Szinte hallottam, hogy »ha ezt az Úr kéri tőlem, mégsem mondhatok nemet! « Öt alkalommal voltunk együtt. Nagyon megalázó volt, úgy éreztem, a gyógyítások mellett a kevés szabadidejét is rám szánja, és én milyen jogon kérném ki, hogy ezen változtasson” – mondta a nő.

Egy másik, jóindulatú melldaganatban szenvedő nőnek azt mondta, ő Mária Magdolna, és már kétezer évvel korábban is együtt voltak. Amikor a nő számon kérte, hogy miért nem vállalja fel a kapcsolatukat, a férfi lelki terrort alkalmazott.

A „gyógyítót” végül a felesége buktatta le, aki megunva, hogy a férje állandóan megcsalja, kitálalt a híveknek. Ennek ellenére még mindig vannak hívei, akik teljes vállszélességgel kiállnak mellette, és szórólapokat osztogatnak Zalaegerszegen és környékén, amelyek azt hirdetik, hogy a férfi a valódi Jézus Krisztus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top