Aktuális

30 métert repült a fiatal lány

Ötfős baráti társaság ült az autóban, Zamárdiba mentek bulizni, útközben azonban súlyos balesetet szenvedtek.

Árokba zuhant Balatonfőkajáron egy autó, egy ötfős baráti társaság ült benne, bulizni mentek, amikor megcsúsztak. Egy 19 éves lány kizuhant a kocsiból a balesetkor, őt az autótól messze, 30 méterre találták meg a mentők. Életveszélyesen megsérült, végtag- és medencetöréssel szállították a székesfehérvári kórházba. Az életveszélyesen megsérült 19 éves lányon kívül még volt egy súlyos és két könnyű sérült is. A sofőr sokkos állapotban beszélt a Tényeknek.

Mentem körülbelül egy hetvenes tempóval, egyszer csak megcsúszott az autó. Fékeztem, elengedtem a gázt, levettem a lábamat a fékről. Az első kérdésem az volt, hogy mindenki kiszállt-e. Én voltam az utolsó, mert bent tartott a biztonsági öv. Beakadt a kezem, nem tudtam kiszállni. A többiek, mikor mondták, hogy kiszálltak, a hátammal megemeltem nagy nehezen az autót és kihúztam a beakadt kezemet” – emlékezett vissza a balesetre a sofőr. Az autó megpördült, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak, ezután átfordult rajta, és az árokba repült. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top