Aktuális

Nem látogathatja meg a feleségét, a gondozóotthon előtt tüntet a 89 éves férfi

Kitiltották a gondozóotthonból az idős férfit arra hivatkozva, hogy hangoskodott.

A 89 éves Dennis Daniels felesége, Dorine a demens betegek ellátására specializálódott Anchorage gondozóotthonban él, az angliai Grimsbyben. Férje, akivel 70 éve házasok, mindennap meglátogatta. 

Hétfő este azonban az otthon egyik lakója ordítva dörömbölni kezdett Dorine szobájának ajtaján. Férje erre segítségért kiabált. Néhány percig senki sem jött, majd egy vezető érkezett, aki arra utasította Danielst, hogy hagyja el a gondozóotthont, mivel hangoskodott és sértő módon viselkedett. Az idős férfinak azóta nem engedik meg, hogy meglátogassa a nejét.

Daniels épp ezért transzparenssel a kezében, kerekesszékében kiült az intézmény elé, követelve, hogy újra bemehessen a feleségéhez.

A gondozóotthon szóvivője a sajtó érdeklődésére közölte: tiszteletben tartják Daniels úr és felesége szeretetteljes kapcsolatát, a jelen helyzet azonban nem egyszerű. Meglepődtek a történteken, jelenleg pedig igyekeznek Daniels úrral együttműködve békés megoldást találni a kialakult helyzetre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top